Olet täällä

Viherseinä

NaturVentionin ilmaa puhdistavat viherseinät saat VMP-interiorilta

NaturVentionin viherseinä puhdistaa sisäilman luonnolliseksi – tule tutustumaan Raumalle tai Helsinkiin!

Suomalaisissa Naava-viherseinissä on hyödynnetty Nasan kehittämää teknologiaa. Sen ansiosta viherseinä ottaa kasvien ilmanpuhdistustehosta kaiken irti ja puhdistaa sisäilmaa erittäin tehokkaasti. Kauniit ja vehreät NaturVentionin viherseinät saat meiltä!

Liike-, toimisto- ja koulutiloissa sisäilman laatuun vaikuttavat ulkoa tulevien epäpuhtauksien lisäksi tilaan käytetyt rakennusmateriaalit lattialiimoista maaleihin. Taakkana sisäilman laadulle ovat myös siivouksessa käytettävät pesuaineet. Naava-viherseinien patentoitu teknologia imee ilman kasvijuuriston läpi 129 kertaa tehokkaamman tavallisiin huonekasveihin verrattuna. Viherseinien mikrobikanta hajottaa ilman kemialliset epäpuhtaudet ravinnokseen ja puhdistettu ilma virtaa takaisin huonetilaan.

Naava-aktiiviviherseinissä ei ole multaa ja kasvit ovat allergiaystävällisiä. Esimerkiksi Naava One ja Smooth vastaavat yli 4 000 ja Naava Original jopa 8 000 kasvin ilmanpuhdistustehoa. Viherseinä säätelee myös ilmankosteutta ja parantaa tilan akustiikkaa. Naava optimoi toimintansa sisätilan olosuhteiden mukaan.

Tule tutustumaan! Naava-viherseiniä on nähtävillä toimistollamme Rauman Uotilassa, Vanhassa Raumassa Ravintola Gotossa/Setsissä sekä showroomissamme Helsingin Arabiassa!

Saisiko olla puhdasta ilmaa?
Naava One, Naava Smooth ja Naava Original:

• Leasing-sopimus 199 €/kk 36 kk:n sopimusajalla (sis. NaturService etävalvonta- ja huoltopalvelun)
• Suoraosto 3 900 € + NaturService etävalvonta- ja huoltosopimus 85€/kk.
Hinnat alv 0%. Asennus ja rahti veloitetaan erikseen n. 250 €.

Tästä pääset videoon, jossa kerrotaan miten Naava-viherseinä toimii.

Kysy lisää viherseinistä: asiakaspalvelu@vmp-interior.fi puh. 02-824 1000 / Veli-Matti 0500-721 723.

 

 

  • Suomalaisen NaturVentionin innovaatio ottaa kasvien ilmanpuhdistustehosta kaiken irti. Viherseinä tekee sisäilmasta terveellistä ja näyttää kauniilta.  Patentoitu teknologia imee ilman kasvijuuriston läpi tehden Naavasta 129 kertaa tehokkaamman tavallisiin huonekasveihin verrattuna. Naava-viherseinissä mikrobikanta hajottaa ilman kemialliset epäpuhtaudet ravinnokseen ja puhdistettu ilma virtaa takaisin huonetilaan. Naava-aktiiviviherseinissä ei ole multaa ja kasvit ovat allergiaystävällisiä. Naava One ja Smooth vastaavat yli 4000 ja Naava Original jopa 8000 kasvin ilmanpuhdistustehoa. Viherseinä säätelee myös ilmankosteutta ja parantaa tilan akustiikkaa. Naava optimoi toimintansa sisätilan olosuhteiden mukaan. Kysy lisää viherseinistä Veli-Matilta: vmp@vmp-interior.fi tai 0500 721 723.
  • Räätälöidyt Naava-viherseinät VMP-interiorilta
    Suuri räätälöity Naava-viherseinä. Viherseinä puhdistaa ilmaa tehokkaasti ja toimii kauniina sisustuselementtinä. Kysy lisää!