Olet täällä

Lämpötilan valvonta

SeeMoto-lämpoanturit VMP-Interiorilta

Lämpötilan valvonta on tärkeä osa lääketurvallisuutta. Valvonta sujuu laadukkaasti ja vaivattomasti SeeMoto-tuotteilla. Saatavana on sarjan TS-Lämpötila-anturi, TS-Logger ja THS Lämpötila- ja ilmankosteusanturi.

Valikoimastamme löytyy myös Datalogger-lämpöanturi.

Lisätietoja tuotteista: tuomas.karki@vmp-interior.fi, puh. 050 379 9183

 

  • Datalogger-lämpöanturi mittaa lämpötilaa ja kosteutta lääkkeiden säilytykseen tarkoitetuissa kylmätiloissa. Pienikokoinen lämpöanturi ei vaadi erillistä asennusta. Se tallentaa lämpötilatiedot automaattisesti ja mittausvälin voi määritellä itse kahdesta sekunnista 24 tuntiin. Datalogger-lämpöanturissa on USB-pää, jonka avulla sen voi yhdistää suoraan tietokoneeseen mittaustietojen siirtoa varten. Tallennetut tilastot ovat loistava väline esimerkiksi raportointiin Fimealle.
  • SeeMoto-tuotteet tarjoavat kattavan ratkaisun terveydenhuollon tilojen, kuljetusten ja kuljetusyksiköiden automaattiseen lämpötila- ja olosuhdevalvontaan. Langaton anturiverkko – ei tarvetta kaapeleille, helppo asentaa. • Kalibroidut laitteet – tarkka mittaustieto. • Reaaliaikainen – mittaustiedot viiden minuutin välein. • Webbipohjainen palvelu – ei ohjelmistoasennuksia.  
  • Lääke- ja näytekuljetusten lämpötilavalvontaan tarkoitettu TS Logger on kehitetty ja testattu yhdessä useiden sairaanhoitopiirien apteekkien ja laboratorioiden kanssa. TS Logger nopeuttaa kuljetuksen vastaanottoa, sillä sen led-merkkivalo kertoo vastaanottajalle, onko kuljetus pysynyt asetetuissa lämpötilarajoissa.