Olet täällä

Lääkevaunut

 • Kätevässä keräilykärryssä sekä laatikot että itse kärry ovat kokoontaittuvia. Vakiona kaksi keräilylaatikkoa. Lukittavat takapyörät. Paino 6,9 kg.
  Leveys:
  1 550 mm
  Korkeus:
  1 025 mm
  Syvyys:
  890 mm
 • Monipuolinen, ketterä ja laadukas lääke- ja hoitovaunu valikoima. Vaunut räätälöitävissä käyttökohteen mukaan. Malleihin saatavilla runsaasti lisävarusteita. Kysy meiltä lisää tai pyydä esittely!
 • Monipuolinen, ketterä ja laadukas lääke- ja hoitovaunu valikoima. Vaunut räätälöitävissä käyttökohteen mukaan. Malleihin saatavilla runsaasti lisävarusteita. Kysy meiltä lisää tai pyydä esittely! asiakaspalvelu@vmp-interior.fi
 • Kärryissä on tukeva teräksinen runko ja työntökahva. Laadukkaat pyörät pyörivät kevyesti. Takapyörissä lukitus. Kärryihin soveltuvat kaikki Modul iT -korit ja -laatikot. Joustavuutta käyttöön tuo kärryjen kiskojen korkeussäädettävyys. Samat korit ja laatikot sopivat myös Modul iT -hoitotarvikekaappeihin ja -avohyllyjärjestelmiin Saatavilla useita eri kokoja.
  Leveys:
  450 mm
  Korkeus:
  1 050 mm
  Syvyys:
  730 mm
 • NEROCARE-hoitovaunu vmp interior
  NEROCARE-hoitovaunu Osastolla liikkuvana työpisteenä toimiva. Hoitovaunun tason korkeus on käyttäjäkohtaisesti helposti säädettävissä. Hoitovaunuun voi sisällyttää sähkölukittavan (lääke)laatikoston. Osaksi hoitovaunua voidaan liittää tietokone, jolloin potilastietojärjestelmän käyttö onnistuu sujuvasti potilaan kohtaamisen yhteydessä.Kysy lisää: asiakaspalvelu@vmp-interior.fi tai p. 02 824 1000.