Olet täällä

Hyllyt

Emotion hankki näyttävät myymäläkalusteet VMP-interiorilta

Houkuttelevia hyllymetrejä

Räätälöimme näyttävät, modernit kosmetiikkahyllyt aina tarpeiden mukaan. Lasiset hyllyt tekevät kokonaisuudesta ilmavan ja houkuttelevan. Kosmetiikkahyllyt saa joko kokonaan tai osittain taustavalaistuna. 

Hyllymoduulin leveys: 700 mm, jatko-osat 625 mm

Korkeus: 1 360 / 2 160 / 2 560 / 2 960 mm

 

Reilusti valinnanvaraa

Valintahyllyissämme on vakiona valkoiset laminaattihyllyt ja yksi alalaatikko. Hintalistat tulevat hyllyihin ja tason päälle. Valintahyllyt ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan, esimerkiksi väreillä ja otsakekylteillä hyllyjen ilmettä voidaan muuttaa merkittävästi. Matalia valintahyllyjä saa myös kaksipuolisena, jolloin niitä käytetään keskivalintahyllyinä.

Hyllyt ovat kallistettavissa ja niiden korkeus on vapaasti säädettävissä. Valintahyllyt voidaan varustaa myös pyörillä.

Hyllymoduulin leveys: 700 mm, jatko-osan leveys 625 mm

Korkeus: 1 360 / 2 160 / 2 560 / 2 960 mm

 • Keskivalintahyllyn vakiokorkeus on 1360mm ja modulileveys 700mm. Pyörät vakiona. Modulikohtainen vakiotoimitus 5 hyllyä, alalaatikko ja otsakekyltti. Lisäksi 5 hyllyjakajaa / hylly.
 • keskivalintahylly alalaatikolla
 • Räätälöimme näyttävät, lasiset kosmetiikkahyllyt aina tarpeiden mukaan. Kosmetiikkahyllyt saa joko kokonaan tai osittain taustavalaistuna. • Hyllymoduulin leveys: 700 mm, jatko-osat 625 mm • Korkeus: 1 360 / 2 160 / 2 560 / 2 960 mm
 • VMP-interiorin kosmetiikkahylly on valaistu näyttävästi
  Kosmetiikkahylly nostaa tuotteet näyttävästi esille. Led-valot tekevät kokonaisuudesta oikean katseenvangitsijan.  
 • Kosmetiikkahyllyt infonäytöillä VMP-interiorilla
  Kosmetiikkahyllyihimme on mahdollista integroida laadukkaat infonäytöt. Kysy lisää!
 • Valintahylly ilman taustaa VMP-interiorilta
  Valintahylly ilman taustaa. Modulikohtainen vakiokokoonpano sisältää 7 hyllyä, alalaatikon ja otsakekyltin. Jokaista hyllyä kohden vakiotoimituksessa lisäksi 5 kpl siirrettävä hyllyjakajia.  Hyllyt on säädettävissä haluttuun korkeuteen ja lisäksi hyllyt voidaan halutessa asettaa vinoon, jolloin tuotteet liukuvat mukavasti etureunaan.