Olet täällä

Kalusteet apteekkeihin, lääketiloihin ja myymälöihin

 • Valikoimastamme löytyy kaikki, mitä modernissa apteekissa tarvitaan. Henkilökunnan tiloissa tehokkaat ja ergonomiset lääkelaatikostot sekä mukavat toimistokalusteet tekevät työskentelystä sujuvaa.

  Asiakastilaan taas tarjoamme tarpeidesi mukaan räätälöidyt tiskit, näyttävät hyllyratkaisut sekä huomiota kiinnittävät sisustuselementit. Tehokkaat ja toimivat asiakaspalvelutiskit saa myös sähkösäätöisinä. Laadukkaiden kalusteiden avulla luomme kokonaisuuden, jossa viihtyvät sekä henkilöstö että asiakkaat.

 • Tehokkuus, tilansäästö, turvallisuus ja työergonomia ovat avainsanoja, jotka kuvaavat lääketilakalusteitamme. Helposti käytettävät kalusteet tekevät työnteosta sujuvaa ja täyttävät lääketurvallisuuden tiukat vaatimukset. Muunneltavien kalusteidemme avulla koko tila saadaan hyötykäyttöön.

  Valikoimastamme löytyvät kalusteet ovat tehty kestämään, joten niiden elinkaarikustannukset ovat edulliset. Hyllyjärjestelmiemme etuna on lisäksi se, että tarpeiden muuttuessa niitä voidaan helposti muokata ja asentaa uudella tavalla. 

  Voit tutustua valikoimaamme myös selaamalla lääketila-esitettämme.

 • Kalustamme työtilat ja toimistot toiveidesi mukaan. Valikoimastamme löytyy useita laadukkaita, moderneja ja ergonomisia vaihtoehtoja – kaapistoja, työtasoja ja työtuoleja.

  Laadukkaat ja näyttävät myymäläkalusteemme tekevät tilasta houkuttelevan ja toimivan. Esimerkiksi valikoimamme valaistut hyllyratkaisut nostavat tuotteet kauniisti esille ja kiinnittävät asiakkaiden huomion.

   

Tutustu myös näihin!
Mikkelin Uudessa apteekissa on nyt ajatonta harmoniaa

”Saimme asiointirauhaa ja työergonomia parani.”

Kertoo apteekkari Anna-Riitta Reinikainen Mikkelistä.

Katso video! 

 

Ilmaa puhdistavat NaturVentionin viherseinät saat VMP-interiorilta

”Viherseinä paransi sisäilman laatua huomattavasti.”

Tutustu viherseinään 

VMP-interiorin mobiilirobotti sisälogistiikkaan

Helppokäyttöinen mobiilirobotti avuksi sisälogistiikkaan

Mobiilirobotti optimoi työnkulkua ja vapauttaa henkilöresursseja.

Tutustu mobiilirobottiin

Muut tuotteet

Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa useita erilaisia
tuotteita sekä lisänneet valikoimaamme hyväksihavaittuja ratkaisuja.