Olet täällä

Urjalan apteekki ja Kylmäkosken sivuapteekki

Aina ei kaikkea tarvitse laittaa uusiksi. Urjalan apteekki ja Kylmäkosken sivuapteekki saivat pienellä panostuksella roimasti uutta ilmettä sekä valoa ja avaruutta.

Jotain tarvitsi tehdä. Apteekkari Mirja Ruotsalainen halusi raikastaa apteekkiensa ulkonäköä ja otti yhteyttä VMP-interioriin.

Urjalan apteekki – Kosmetiikkahylly ja ledit tuovat valoa

Urjalaan saatiin viitisentoista neliötä lisää palveluvalintaan siirtämällä kalusteita, mikä avarsi apteekkia hienosti. Uutena kalusteena tuli VMP-interiorin kosmetiikkahylly, joka tuo tuotteet hyvin esille. Apteekkari halusi apteekkiin lisää valoa, ja kosmetiikkahylly tuo sitä hienostuneella tavalla. Lisäksi apteekkiin tuli uudet roikkuvat valaisimet sekä kymmenen led-valoa. Reseptitoimituksen taakse valittiin tapetti, jonka viileä ja raikas väritys tuo hyvää vastapainoa valintahyllyjen lämpimille sävyille. Valintahyllyissä uusittiin ainoastaan otsakekyltit, mikä sekin toi paljon ilmettä.

Kylmäkosken sivuapteekki – Seinän maalaus nosti tuotteet esille

Kaikki keskilattian kalusteet säilytettiin ennallaan, joten apteekkia lähdettiin muuttamaan niin, että ympäristö sopii hyllyihin. Sivuapteekin yläkerran kaiteeseen ideoitiin valokuvataulu Kylmäkoskesta – siihen asiakkaatkin kiinnittävät huomiota. Asiakastilaan tuli myös uudet seinähyllyt, jotka ovat hyvin kevyet. Hyllyjen läpi näkyy taustalla oleva seinä, joka maalattiin taulun sävyyn sopivalla harmaalla. Taustaseinän maalaaminen nostaa hyllyjen tuotteet ihan eri tavalla esiin. Pienellä jutulla saatiin aikaan iso muutos.

Apteekkari Mirja Ruotsalainen
Urjalan apteekki ja Kylmäkosken sivuapteekki
Parasta oli, että uutta ja vanhaa yhdistelemällä syntyi toiveet täyttävä kokonaisuus. VMP-interior löysi parhaat tuotteet heidän valikoimastaan tuomaan juuri sitä kaipaamaani piristystä ja modernia ilmettä.
Designer Katri Virtasalo
VMP-interior
Molemmissa apteekeissa saatiin hieno muutos aikaan pienillä uudistuksilla, ja on aina mahtavaa nähdä kuinka tyytyväinen asiakas on lopputulokseen. Tuunauskohteissa oleellista on, että meillä on taitavat asentajat, jotka hoitavat homman maaliin. Heillä on visuaalista silmää toteuttaa muutokset niin, että lopputulos näyttää kauniilta ja viimeistellyltä.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723