Olet täällä

Tampereen Tammelan apteekki

HELPPO REMONTTI

Tampereen Tammelan apteekissa tuplattiin itsehoitopuolen hyllymetrit, mutta silti tilassa riittää väljyyttä ja avaruutta enemmän kuin ennen.

VMP-Interior otti hoitaakseen lähes koko uudistusprojektin: tilasuunnittelun lisäksi he hankkivat kalusteet, asentajat ja sähkötöiden tekijät sekä tekivät yhteistyötä mainostoimiston kanssa, joka suunnitteli teippaukset. Apteekista purettiin vanha apteekkarin huone ja rakennettiin pienempi huone taaemmas tilaan. Tämän ansiosta reseptitoimitustiski saatiin käännettyä toisin päin, mikä vapautti neliöitä itsehoitopuolelle. Apteekkari Erja Enoranta on tyytyväinen siihen, miten helposti remontti sujui.

Apteekkari Erja Enoranta
Tammelan apteekki
Yllätyin, että koko remontti sujui niin helposti. Pystyimme toimimaan normaalisti koko kahden viikon ajan. Yhteistyö ja asioiden hoitaminen VMP-Interiorin kanssa oli tosi helppoa. Asiakkaat ovat ihastelleet muutosta ja lähettäneet suunnittelijalle terveisiä, että lopputulos on hieno.
Designer Katri Virtasalo
VMP-Interior
Projektissa oli helppo löytää yhteinen sävel. Meillä oli alusta asti ajatuksena tuoda hyllyihin värejä, jotka helpottavat asiointia ja tuotteiden löytämistä.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723