Olet täällä

Salpausselän apteekki

METSÄN HENKEÄ

Lahden Salpausselän apteekki muuttui sivuapteekista paääapteekiksi. Ympäröivistä metsämaisemista inspiraationsa saaneen tilan remontti sujui jopa nopeammin kuin oli suunniteltu.

Lahden Salpausselän apteekkiin saatiin 40 neliötä lisää tilaa viereisen marketin varastosta. Remontissa itsehoitotila moninkertaistui, apteekkiin saatiin neljäs reseptitoimituspiste sekä uusi, erillinen kassapiste. Myös valaistus uusittiin kokonaan. Muutostyöt suunniteltiin niin, että vanhat tiskit palvelivat siihen asti, että uudet saatiin asennettua paikoilleen vanhojen taakse. Uusi reseptilaatikosto taas asennettiin vastapäiselle seinälle kuin vanha, joten tavarat voitiin siirtää suoraan uuteen laatikostoon. Apteekissa ei tarvinnut tehdä minkäänlaista välivarastointia, vaan tavarat saatiin siirrettyä suoraan uusille paikoilleen. Remontti sujui nopeasti ja apteekki oli kiinni koko muutoksen aikana vain 1,5 tuntia ja sekin johtui atk-muutoksista.

Ulla Henell
Apteekkari
En voinut kuvitella, että remontti voisi koskaan valmistua etuajassa, mutta totta se on. – Asentajat hoitivat osuutensa todella ripeällä otteella ja pystyimme tekemään töitä koko ajan asennusten aikana. Asentajat eivät olleet hommissa loppujen lopuksi kuin neljänä päivänä, vaikka työhön oli varattu enemmän aikaa.
Veli-Matti Paulasaari
Designer
Sisustus sai inspiraationsa Salpausselän metsistä ja harjun muodosta. Raikkaan vihreät värit tuovat mieleen keväisen metsikön. Hyllyjen alaosan ruskeat sävyt taas muistuttavat puunrunkoa. Apteekin ilme syntyi yhdessä KarpaloGroupin kanssa.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723