Olet täällä

Porin Ykkösapteekki

SINIVALKOISTA JA TOIMIVAA

Porin Sokoksen yhteydessä sijaitse Porin Ykkösapteekki pääsee nauttimaan tavaratalon suurista asiakasvirroista. Valoisa, uudistunut tila houkuttelee ohikulkijoita ostoksille.

Apteekin sisäänkäyntiä suurennettiin niin, että se avautuu avoimelle käytävälle Sokoksen uuden elämyskahvilan viereen. Uudistuksessa kiinnitettiin huomiota vapaan kaupan ja itsehoitotuotteiden houkuttelevaan esillepanoon sekä asiakkaiden kulkureitteihin apteekissa. Uudet valintahyllyt toivat lisää hyllymetrejä ja niiden sijoittelu houkuttelee asiakkaita astumaan sisään.

Apteekkari Markku Lampero
Porin Ykkösapteekki
Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, erityisesti näyttävään sisäänkäyntiin ja raikkaan valoisaan ilmeeseen. Toivoin sinisävyistä ilmettä apteekkiini ja juuri sellaisen sainkin!
Katri Virtasalo
Designer
Visuaalinen ilme löytyi Ykkösapteekin graafisesta ohjeistuksesta. Tiskin seinäkkeiden Y-detalji tukee apteekin brändiä ja toimii ajattomana sisustuselementtinä. Seinäkkeen sisälle suunnittelin energiatehokkaat led-valot. Kun apteekki on kiinni, seinäkkeiden Y-tunnus loistaa kauniisti Sokoksen kauppakäytävälle.

VMP-Interior: Porin Ykkösapteekki

VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723