Olet täällä

Otaniemen sivuapteekki

Otaniemen sivuapteekki otti A Blocin neliöt tehokäyttöön

Aalto-yliopiston metroaseman uusi Kauppakeskus A Bloc tarjosi Otaniemen sivuapteekille vetovoimaisen sijainnin ja suunnittelijalle innostavan lähtökohdan uuden apteekkitilan ideointiin 

Mahdollisimman sujuva prosessi oli apteekkari Juhani Isomeren tavoite, kun apteekkia alettiin suunnitella. Hän kokosi työryhmän, johon kuului mm. proviisoreita, tekninen apulainen ja VMP-interior. Kun suunnittelu oli saatu alkuun, Isomeri jätti projektin työryhmän hoitoon. 

– Se oli hyvä ratkaisu, jota voi suositella muillekin. Halusin optimoida uudet neliöt niin, että varasto- ja taukotilat olisivat mahdollisimman toimivat ja asiakastiloihin saataisiin väljyyttä. Toiveeni otettiin hyvin huomioon, toteaa Isomeri. 

Suunnittelija Annukka Keränen hyödynsi olemassa olevaa kalustoa mahdollisimman paljon. Värimaailma haluttiin pitää raikkaana. Valkoinen, harmaa ja tammen sävyt luovat rauhallisen tunnelman, jota vihreät opasteet piristävät. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin toivottiin. Toimiva, tehokas ja tyylikäs.

Annukka Keränen
Suunnittelija
Toiveena oli olemassa olevien kalustojen hyödyntäminen niin pitkälle kuin mahdollista. Myyntitiskit ja hyllyt siirtyivätkin uuteen apteekkiin. Valintahyllyjen määrää kasvatettiin ja tiskejä lisättiin. Pirteällä vihreällä ja raikkailla vaaleilla väreillä tehtiin tilasta rauhallinen. A Bloc on innostava miljöö suunnittelijalle ja projekti sujui työryhmän kanssa erittäin sujuvasti.
Marcus Lindgren
Johtava proviisori
Saimme uuden apteekin myötä lisää valoa, avaruutta ja tilaa. Yhteistyö VMP-interiorin kanssa sujui loistavasti – sekä suunnittelu että toteutus hoidettiin ammattitaitoisesti. Hyödynsimme paljon entisen apteekin kalustoa, mutta esimerkiksi valintahyllyt räätälöitiin toiveidemme mukaan ja ne tuovat nyt tuotteet paremmin esille. Avajaisia vietettiin 30.8., ja jo silloin saimme asiakkailta kiitosta uusista hienoista tiloista.