Olet täällä

Kupittaan apteekki

KAIKKI HOMMAT HANSKASSA

Turun Kupittaan apteekki sijaitsee sairaalan vieressä vanhassa, kaupungin omistamassa rakennuksessa. Apteekin mittava remontti toteutettiin kolmessa vaiheessa vajaan kuukauden aikana, eikä apteekki joutunut olemaan uudistuksen takia kiinni päivääkään. 

Projekti sisälsi aikataulutuksen, liiketilan perusteellisen saneerauksen, tilan teknisistä vaatimuksista huolehtimisen, työmaavalvonnan sekä tilasuunnittelun, palvelupolun luomisen ja hyllytyssuunnittelun.

Apteekkari Minna Lang
Kupittaan apteekki
En olisi ikinä pystynyt hallinnoimaan tätä kaikkea itse – rakennusmiesten töitä ja logistiikkaa. VMP-Interior teki heti aluksi selkeän aikataulun, josta pystyi seuraamaan, mitä minäkin päivänä tehdään ja kuka on töissä. Välillä täällä oli niin monta työmiestä yhtä aikaa, etten itsekään pysynyt kärryllä, kuka tekee mitäkin. Nyt kun remontti on valmis, olo on helpottunut ja on mukava tulla töihin. Seuraavaksi on hyvä keskittyä asiakaspalvelun kehittämiseen uusissa toimivissa tiloissa.
Veli-Matti Paulasaari
Designer, toimitusjohtaja
Huolehdimme koko remontista apteekkarin puolesta. Vanhaa taloa saneeratessa tosiaan tuli pieniä yllätyksiä vastaan, kun esimerkiksi patterin runkoputket menivätkin apteekin seinän sisällä kolme metriä eri paikassa kuin kellarissa. Lisäksi seinästä paljastui viemäriputki, joka alkoi vuotamaan, joten remontissa tuli uusittua samalla putketkin. Koska putkia ei voinut siirtää, jouduimme kaatamaan lisää seinää, jotta saimme tiskit mahtumaan. Meillä oli aivan loistava rakennusporukka hommissa, joka reagoi yllättäviin tilanteisiin heti ja laittoi homman toimimaan. Siksi yllätyksistä huolimatta saimma remontin valmiiksi aikataulussa – suuri kiitos heille siitä!
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723