Olet täällä

Kalannin sivuapteekki

PIENI, TUNNELMALLINEN JA TOIMIVA

Kun Vehmaan Kalannin kylälle rakennettiin uusi kerrostalo, apteekkari Hanna Nokelainen tarttui tilaisuuteen ja vuokrasi sieltä sivuapteekilleen uudet tilat. Henkilökunnan toiveena oli moderni ja viihtyisä apteekki, jonka toteuttamisessa VMP-Interior oli mukana vuokrasopimuksen tekemisestä lähtien.

Uuteen tilaan suunniteltiin reseptintoimitusloosi, kassapiste sekä tilava itsehoito-osasto, johon saatiin aikaisempaa enemmän tuotteita esille. Takatiloihin tehtiin pieni toimisto.

Kompaktiin asiakastilaan suunniteltiin vaaleat valintahyllyt ja tiskit, jotka avartavat pientä tilaa. Uusinta tekniikkaa hyödynnettiin muun muassa työpisteiden sähköisissä pöytätasoissa sekä ikkunoiden murtosuojauksessa. Erityisesti apteekkaria ilahduttaa apteekin hyvä tunnelma.

Apteekkari Hanna Nokelainen
Kalannin sivuapteekki
Minulla kävi hyvä tuuri, että pääsin aloittamaan puhtaalta pöydältä uudessa tilassa. Apteekista tuli kompakti ja toimiva. Pohjaratkaisu on todella onnistunut: saimme kaikki tarvittavat toiminnot mahtumaan, eikä tule turhia askelia. Reseptintoimituspiste suunniteltiin niin, että asiakkaalla on hyvä intimiteettisuoja.
Katri Virtasalo
Designer
Apteekista haluttiin turvallinen, ergonominen ja mukava työskentelypaikka henkilökunnalle. Tiskeihin tuli sähkösäätö ja kunnolla pyöristetyt kulmat sekä ergonomiset työtuolit. Hyvin suunniteltu valaistus auttaa asiakkaita löytämään tuotteet helposti ja parantaa henkilökunnan viihtyvyyttä.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723