Olet täällä

Jyväskylän Ykkösapteekki

SEINISTÄ SE LÄHTI

Jyväskylän Ykkösapteekin uudet tilat rakennettiin Seppälän Citymarketiin apteekkarin toiveiden mukaan seinistä lähtien. Tärkeimmät lähtökohdat tilojen suunnittelussa olivat pirteä yleisilme ja asiakkaan hyvä intimiteettisuoja.

185-neliöisessä apteekissa on neljä reseptintoimituspistettä. Reseptintoimitusosaston ja vuoroaan odottavien asiakkaiden välissä oleva hylly ja pisteiden välissä olevat ääntä eristävät akustiikkaseinäkkeet takaavat asiointirauhan. Akustiikkaseinäkkeiden ansiosta puhe myös kuuluu reseptintoimituspisteissä paremmin ja selkeämmin.

Itsehoito-osastosta suunniteltiin iso ja avara, jotta siellä pääsee helposti liikkumaan ostoskärryjen ja lastenvaunujen kanssa.

Apteekkari Vuokko Jansson
Jyväskylän Ykkösapteekki
Rakensimme kaiken alusta lähtien. Tilassa oli vain katto ja lattia, ei muuta. Annoin projektin kokonaisvaltaisesti VMP-Interiorin hoitoon. Hyödyin heidän ammattitaidostaan, sillä he huolehtivat rakennusvaiheessa asioista, joihin en itse olisi osannut kiinnittää huomiota.
Laura Paulasaari
Designer
Yhteistyö apteekkarin kanssa toimi todella hyvin ja hän luotti tietotaitoomme rakenteiden ja sisustuksen suhteen. Pirteä punainen väri tuli mukaan jo alussa – sehän on Citymarketin väri. Suoratoimituspisteen akustiikkaan haluttiin kiinnittää erityistä huomiota, jotta asiakkaalla olisi oma rauha asioida. Kaareva J-seinäke antaa asiakkaalle yksityisyyttä, kun muusta asiakastilasta ei näy asiointipisteelle, eikä ääni pääse niin helposti karkaamaan.
VMP-interior Veli-Matti Paulasaari
Veli-Matti Paulasaari
vmp@vmp-interior.fi
0500 721 723