Olet täällä

Olet täällä

Jämsän apteekki

REMONTINKESTÄVIÄ AIKATAULUJA

Yksi viikonloppu, yksi suuri remontti. Näistä lähtökohdista ponkaistiin projekti käyntiin Jämsän apteekissa. Onneksi apuna oli ammattilainen, jonka kynästä syntyy pitäviä aikatauluja.

Jämsän apteekissa vahvalle projektiosaamiselle oli tarvetta. Tavoitteena oli vaihtaa yhden viikonlopun aikana asiakastilan vanhat muovilattiamatot ja kalusteet uusiin. Projektissa kuin projektissa VMP-interiorin nyrkkisääntö on sama: apteekin arki pyritään turvaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

– VMP-interiorin hankkeet ovat tarkasti aikataulutettuja, ja esivalmistelemme projektit huolellisesti. Näin apteekki pystyy toimimaan remontista huolimatta. Meillä on ollut hankkeita, joissa apteekki on pysynyt auki, vaikka koko lattia on uusittu, kertoo Jämsässä aikataulutuksesta ja asennuksesta vastannut projektikoordinaattori Kari Elo.

VMP-interiorin kokonaisvaltaisen projektihallinnan palveluihin kuuluvat niin rakennusluvista huolehtiminen kuin työmaan hallinnointi ja valvonta. Myös Jämsän apteekissa VMP-interior hoiti keskustelut alihankkijoiden kanssa ja varmisti, että paikalle saapuivat oikeat ammattilaiset oikeaan aikaan.

Meidän etumme on vankka osaaminen. Se, mikä toiselle on stressin paikka, on meille rutiinia. Sitä se vuosikymmenien kokemus teettää, summaa Elo.

Raija Stoor
Apteekkari
Koko viikonloppu meni kyllä hyvin ja olen hämmästynyt siitä, että tämä saatiin näin nopeasti tehtyä.