Olet täällä

Forssan Kutomon apteekki

KUN KUTOMOKONEET ROBOTTIIN VAIHTUIVAT

Forssan Kutomon apteekissa tilaa lähdettiin uudistamaan niin kattavasti, etteivät paikallaan pysyneet edes apteekin ovet! 

Kun apteekkari Marja Saarelainen aloitti Forssan Kutomon apteekin uutena apteekkarina, oli hänen ensisijainen tavoitteensa tuoda 10 vuotta sitten Kutomon kauppakeskukseen siirretty apteekki takaisin tähän päivään. Askel nykyaikaan otettiin hankkimalla uusi apteekkijärjestelmä ja lääkerobotti. Samalla haluttiin kohottaa siistin, mutta vanhan apteekkitilan ilmettä.

Vanha varastoautomaatti korvattiin nykyaikaisella lääkerobotilla, joka poimii nopeasti ja varmasti farmaseutille halutun lääkkeen. Reseptitoimitukseen asennettiin myös uudet, akustiikkaa huomattavasti parantavat suoratoimitustiskit.

Muutostöistä ja remontin organisoinnista vastasi VMP-interior. Muun muassa projekti koordinaattori Kari Elo sovitti remontin aikataulun yhteen robottitoimittajan aikataulujen kanssa. Jotta apteekki pystyi toimimaan mahdollisimman normaalisti koko projektin ajan, oli remontin aikatauluun määritelty tarkasti kaikki sen vaiheet. VMP-interiorin väeltä sujuivat myös neuvottelut Keskon kanssa – tuttuja kumppaneita kun ollaan!

– Koska olemme Keskon kiinteistössä, tarvitsimme monenlaisia osaajia ja palveluja. Nämä kaikki neuvottelut hoiti VMP-interior. Apteekin puolella apunani oli motivoitunut henkilökunta sekä äärimmäisen hyvä proviisorini, Saarelainen kiittelee.

Kaiken kaikkiaan VMP-interiorin työhön ja uudistettuun apteekkiin ovat olleet tyytyväisiä niin apteekkari, henkilökunta kuin asiakkaat – forssalaisen hillittyyn tapaan, toki.

– Lopputulos on juuri sitä, mitä kaivattiin. Olen jopa kuullut asiakkaan kommentoivan, että johonkin ne rahat oli laitettava. Se on täällä meillä päin paras kiitos, sutkauttaa Saarelainen pilke silmäkulmassa.

Sami Pasuri
Suunnittelija
Yksinkertaistimme tuntuvasti värimaailmaa. Tuomalla tilaan puhdasta valkoista ja harmaata sekä uusimalla kalusteet, saimme apteekin yleisilmeestä raikkaan ja nykyaikaisen.