Olet täällä

Olet täällä

Euran apteekki

"Pieni remontti muutti koko apteekin!"

Ei niin pientä työtä, etteikö jotain suurta syntyisi! Kun apteekkari Raija Kaitila kääri syksyllä 2018 hihansa Euran apteekissa, oli yksi asia selvä kuin pläkki: pienelle pintaremontille oli tarvetta. Kukapa muukaan tilauudistuksen suunnittelisi kuin oman pitäjän Marjut Hakala!

Marjut: Toimme tilaan lämpöistä tunnelmaa uuden värimaailman avulla. Korvasimme vihreän kauniilla viininpunaisella ja pehmeällä harmaalla. Tämä parivaljakko sointuu hyvin yhteen tilassa jo olleiden pyökinväristen valintahyllyjen ja lääkelaatikoston kanssa. Pohjapiirustusta tarkastelemalla loimme selkeän palvelupolun, jota pitkin kulkemalla asiakas tutustuu helposti koko apteekin valikoimaan.

Raija: Marjut osasi heti hahmottaa, miten hyllyt voisi sijoittaa tilaan paremmin. Uuden järjestyksen myötä saimme näyttävän kosmetiikkahyllyn ja yhden reseptintoimituspisteen lisää. Marjutissa tykkäsin siitä, miten hän kuunteli minua ja osasi ajatusteni pohjalta tehdä hyviä ehdotuksia. Tämä oli pieni remontti, mutta se muutti koko apteekin. Henkilökunta arvostaa työpaikkaansa nyt ihan eri tavalla, koska puitteet ovat niin paljon vanhaa paremmat. Aina toisinaan joku asiakkaistakin kehaisee, että on se hienoa, kun saatiin tänne Euraan näin toimiva apteekki!

Marjut Hakala
Suunnittelija
Apteekin asiakkaana olin huomannut, ettei tilan neliöistä oltu otettu kaikkia hyötyjä irti.