Olet täällä

NEROKKAASTI TEILLÄ

Lähettänyt 11. huhtikuu 2018 - 10:28 käyttäjä VMP-interior
VMP-interior tien päällä nerokkaasti teillä NEROHEALTH NEROBOT NEROCARE NEROSAFE hoitovaunu älylääkekaappi e-lääkekaappi lääkelaatikosto mobiilirobotti uutuus tuotesarja tuoteperhe sairaala lääkejako lääkelogistiikka kiertovaunu

Kuljetuskalustomme uusiutuu ja NEROHEALTH-ilmeeseen puettu paku lähti tänä aamuna tien päälle neitsytmatkalleen, kyydissään tietysti NEROCARE-hoitovaunu.

Keväinen asfaltti polttelee pian kumitassujen alla, kun aloittelemme kokonaista roadtrippiä. Lääkehuoltoon ja lääkelogistiikkaan luotu edistyksellinen NEROHEALTH-tuotesarja kiertää jatkossa sujuvasti esittäytymässä ympäri Suomen.

Hoitajat, osastovastaavat ja kaikki lääkkeenjaon kanssa työskentelevät, vinkatkaa itsestänne meille päin niin sovitaan treffit!

Tilaa nyt meidät paikanpäälle esittelemään uuden ajan NEROCARE-hoitovaunua, NEROSAFE-älylääkekaappia tai NEROBOT-mobiilirobottia. Taisipa tässä samalla tulla otettua kantaa uudella tavalla myös logistiikan toimituslausekkeisiinkin; NEROHEALTH ei  pelkästään ole siis ”vapaasti varastossa” vaan esittelyjä tarjoten nyt ”NEROKKAASTI TEILLÄ”! :)