Olet täällä

Farmasian Päivät

Onnea voittajalle!

Lähettänyt 25. marraskuu 2015 - 16:14 käyttäjä Anonymous

Farmasian Päivien yhteydessä osastolle kutsutut kävijät saivat osallistua lasitorni keskivalintahyllyn arvontaan. Nyt arvonta on suoritettu ja onnetar suosi Haukiputaan Apteekkia. 

Onnittelemme voittajaa! Palkinto on 1895 euron arvoinen lasitorni joka tuo myymälätilaan näyttävyyttä keskimoduulin sisällä olevien valojen ansiosta.

Valojen väriä voi vaihtaa tuoteryhmän tai myymäläkonseptin värimaailman mukaan. Lasitorniin pääsee tutustumaan Showroomissamme Helsingin Arabiassa.

Farmasian Päivät 2014

Lähettänyt 28. marraskuu 2014 - 11:02 käyttäjä Anonymous

Farmasian Päivät 2014 sujuivat VMP-Interiorin puolesta hulinalla. Messut olivat täynnä uusia ajatuksia, mukavaa menoa ja keskustelua apteekkien turvallisuuden ja tunnelman parantamisesta. Osastollamme olleet akustiikkatuolit herättivät selvästi paljon kiinnostusta. Tuoleissa oli mukava istua ja keskustelu sujui vaivatta messuhälinänkin keskellä, sillä akustiikkaseinämät vaimensivat ylimääräiset äänet. Akustiikan edut tulivat selvästi esiin. Lääkintäpuolella ehdoton messujen hitti oli E-lääkekaappi, jota esiteltiin ahkerasti.

Farmasian Päivät täältä tullaan!

Lähettänyt 5. marraskuu 2014 - 13:31 käyttäjä Anonymous
 

VMP-Interior alkaa olla valmiina Farmasian Päiviin 2014! Myyntipäällikkö Tuomas pakkaa lääkevaunuun hyllyt ja dosetit ja vaunu on valmis matkaamaan ensi viikolla Helsinkiin. Posti toi tänään myös meidän tiimipaidat, joten messuilla meidät tunnistaa meidän nimikkopaidoista. Tulkaapa kaikki ihastumaan ja tutustumaan osastolle 1e9 ja !

Farmasian Päivät 2014 pidetään Helsingin Messukeskuksessa 14-16.11.2014

 

Farmasian Päivillä riitti vilinää

Lähettänyt 18. marraskuu 2013 - 10:47 käyttäjä Anonymous

Hyvää maanantaita! Me vietimme viikonlopun Farmasian Päivillä Helsingissä. Messuosastollamme (kuvassa) riitti vilskettä ja kävimme monia mielenkiintoisia keskusteluja uusien ja vanhojen tuttavien kanssa. Nyt tartummekin messuilla saamiimme uusiin ideoihin ja katsomme, millaisia kokonaisuuksia niistä syntyykään! 

Iloista työviikkoa kaikille!