Olet täällä

maaliskuu 2019

Kevätkompa: Mitä yhteistä on puusepällä, tuotantotalouden insinöörillä ja suunnittelijalla?

Lähettänyt 29. maaliskuu 2019 - 15:16 käyttäjä VMP-Interior

Äkkiseltään voisi ajatella, että otsikon ammateilla ei juurikaan löydy yhtäläisyyksiä. Yhdistelmä systemaattista tarkkuutta ja matemaattisuutta, visionääristä ja visuaalista luovaa ajattelutaitoa ja vielä tuotannollista kädentaitojen osaamista kuulostaa lähes mahdottomalta. Vaan eipäs olekaan! Siitä on todisteena työharjoittelua meillä parhaillaan suorittava Anniina Smith, jolta löytyy näin oivallinen yhdistelmä koulutustaustaa. 

Uutuusvaunut ensiesittelyssä Sairaanhoitajapäivillä

Lähettänyt 21. maaliskuu 2019 - 15:57 käyttäjä VMP-Interior

Taas parhaillaan messuillaan. Nyt kaksipäiväisesti 21.-22.3. Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. Kuhina osastolla on ollut kova, eikä ihme, sillä meillä on esittelyssä kerrassaan komea rivistö erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia hoito- ja lääkevaunuja. Tämän vuoden uutuusvaunumme ovat äärimmäisen taipuvaisia moneen käyttöön ja lisävarusteita löytyy reilusti. Uusissa ”perus”vaunuissamme väittäisimme kaiken olevan kohdillaan, myös hinnan. Nämä uudet hoitajan apuvälineet huokuvat tanskalaista muotoilua ja saksalaista korkeaa valmistuslaatua.

Robotiikka hyvinvoinnin edistäjänä, -ei pelkästään tulevaisuutta vaan jo tätä päivää!

Lähettänyt 12. maaliskuu 2019 - 14:13 käyttäjä VMP-Interior

Eilen Raumalla järjestettiin avoin ”Robotiikka hyvinvoinnin edistäjänä” -demotapahtuma. Aihepiiri koskettaa läheltä meitäkin, onhan meillä robotiikkaa ja älyä hyväksikäyttävä tuotesarja NEROHEALTH.