Olet täällä

elokuu 2018

Apteekki upean arkkitehtuurin saartamana – Otaniemen sivuapteekin avajaisia juhlittiin tällä viikolla

Lähettänyt 31. elokuu 2018 - 14:38 käyttäjä Anonymous

Aalto-yliopiston metroaseman uudessa Kauppakeskus A Blocissa vietettiin eilen avajaisia. ”Ostariosuus” keskuksesta ja myös metroyhteys on nyt yleisölle auki, vaikka remontit laajassa kiinteistökokonaisuudessa vielä jatkuvatkin.

VMP-interior oli apteekin muuttoprojektissa alusta saakka mukana. Muutto uuteen vetovoimaiseen ja ihmisiä vilisevään keskukseen koetaan ilman muuta järkeväksi.

Uutta vetovoimaa! VMP-interior Oy:llä uusi toimitusjohtaja.

Lähettänyt 24. elokuu 2018 - 13:33 käyttäjä Anonymous

Muuton jälkeen toimistomme on saanut jännällä tavalla lisää uutta ilmettä. Kulmahuoneen pöydän takana istuu yrityksen tietoihin syventymässä uusi toimitusjohtajamme Marko Fonsén.

Marko siirtyi VMP-interior Oy:lle pörssiyhtiö Kotipizza Oyj:n johtajan paikalta. Markon tulo taloon vapauttaa VMP-interiorin yrittäjän, Veli-Matti Paulasaaren aikaa entistä enemmän asiakkuuksien hoitamiseen. Veli-Matti luonnollisesti luotsaa jatkossakin apteekkisektoria eteenpäin, kun taas Marko tulee toimitusjohtajan toimen ohella ottamaan vastuuta kasvavasta ja kehittyvästä sairaala- ja hoivasektorista.

Hertsin apteekki uudistui muuton yhteydessä tehdyllä tuunauksella

Lähettänyt 23. elokuu 2018 - 15:46 käyttäjä Anonymous
VMP-interior tuunasi muuttavan Hertsin apteekin

Helsingin Herttoniemessä, Kauppakeskus Megahertsissä apteekki on juuri muuttanut liikekeskuksen sisällä uusiin tiloihin. Apteekin ilmettä uudistettiin näyttävästi, mutta silti muutostyössä pystyttiin hyödyntämään paljon apteekin vanhoja kalusteita, joita tuunattiin huolella uuteen tyyliin sopiviksi.

Uuden tilan suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota henkilökunnan työskentelyolosuhteisiin. Työergonomiaa parannettiin useilla keinoilla ja näin työtilat sopivat nyt paremmin myös eri pituisille työntekijöille.

Liperin Ylämyllyn apteekki kotiutunut uusiin toimitiloihin

Lähettänyt 17. elokuu 2018 - 13:46 käyttäjä Anonymous
VMP-interior, Liperin Ylämyllyn apteekki on muuttanut

Liperin Ylämyllyn apteekki muutti kesää vasten uusiin tiloihin. Muuttopäätös on ollut onnistunut ja asiakkaat ovat löytäneet apteekin hyvin. Saman katon alla ovat nyt K-supermarket ja Tokmanni, joten apteekissa asiointi on helposti yhdistettävissä muuhun kaupassakäyntiin. Vaivatonta asiakkaille on myös parkkitilan etsintä. Uusi sijainti ja hyvin suunnitellut toimivat asiakas- ja työtilat antavat lupausta positiiviseen myynninkehitykseen.  Iloista syksyn odotusta Liperiin!

UUSI TOIMISTO HERÄÄ ELOON

Lähettänyt 3. elokuu 2018 - 11:00 käyttäjä Anonymous
VMP-interior työtilat äänieristetty puhelinkoppi simpukka spiraali labyrintti

Lomamme alkavat olla tältä kesältä ohitse. Palailemme parhaillaan töihin kiinni ja maanantaista alkaen toimistolla on jo täysmiehitys ja taatusti täystohina. 

Toimiston muuttokuorma siirrettiin lomien aikana uuteen osoitteeseen, suurempiin toimitiloihin. Uusi osoitteemme on Metallitie 4, 26100 Rauma. Varasto saatiin muutettua jo alkukesästä ja pääsemme uudessa paikassa nyt lomista virkistyneinä heti täyteen vauhtiin.