Olet täällä

maaliskuu 2017

Äänieristetty lasitila meiltä Kainuun etälääkärikokeiluun!

Lähettänyt 30. maaliskuu 2017 - 16:12 käyttäjä Anonymous
Äänieristetty lasitila meiltä Kainuun etälääkärikokeiluun!

Kainuun hankkeen ensimmäinen etälääkärin vastaanottotila Paltamon apteekissa on valmiina vastaanottamaan potilaita. Palvelu ei korvaa mitään olemassa olevaa, vaan on puhtaasti lisäpalvelu. Hankkeessa on mukana sekä julkisen puolen sosiaali- ja terveyspalvelut että yksityinen terveysala. Apteekki on luonnollinen paikka tarjota etälääkäripalvelua, koska onhan apteekissa valmiiksi jo lääketieteellistä tietämystä.

SAIRAANHOITAJAPÄIVÄT HUOMENNA KÄYNTIIN

Lähettänyt 22. maaliskuu 2017 - 11:28 käyttäjä Anonymous
VMP-interior osaallistuu Sairaanhoitajapäiville

Nyt loppuviikolla, torstaina ja perjantaina 23.-24.3. meidän tiimiläiset esittelevät uutuuksia Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa. Tervetuloa moikkaamaan osastolle 2e30!

Osastolla meillä on mukana sairaala- ja lääkelogistiikkaan suunniteltu mobiilirobottimme, joka jo heti markkinoille tulon jälkeen onkin herättänyt paljon kiinnostusta eri sairaanhoitopiireissä. Mihin kaikkeen sitä voisikaan käyttää? Tule osastollemme ideoimaan yhdessä meidän kanssamme!

Niilonpirtissä lääkejakelu sujuu!

Lähettänyt 17. maaliskuu 2017 - 15:26 käyttäjä Anonymous
VMP-interior uudisti Niilonpirtin lääkejakelun

 

Niilonpirtissä lääkejakelu sujuu!

 

Niilonpirtti Lohjalla on 43-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jonne teimme uudistuksia. Uudistukset koskivat kalustusta ja lääkelogistiikkaa lääkehuoneesta lääkejakeluun. Kohteeseen rakennettiin erillinen hyvin toimiva ja kompakti lääkehuone, jossa kalusteet toimivat yhteen uusien lääkkeenjakovaunujen kanssa.

Kohta tipahtaa… PISARA! Neliö-lehden rinnalla alamme julkaisemaan toista asiakaslehteä

Lähettänyt 7. maaliskuu 2017 - 14:04 käyttäjä Anonymous
Kohta tipahtaa… PISARA! Neliö-lehden rinnalla alamme julkaisemaan toista asiakaslehteä

Alamme julkaisemaan uutta asiakaslehteä, Pisaraa! Apteekki- ja myymäläsisustuksiin, liiketiloihin ja tilankäyttöön keskittyvä Neliö-lehtemme jatkaa normaalisti sellaisenaan, mutta sen rinnalle on parhaillaan syntymässä Pisara-lehti. Pisara tulee keskittymään enemmänkin sairaala- ja hoivasektorin asioihin; lääkehuoltotiloihin ja lääkehuoneisiin, uusiin innovaatioihin myös julkisella puolella, mm. sairaalan sisälogistiikkaan, lääketurvallisuuteen sekä kasvavan hoivasektorin kehitystyöhön ja mm. palveluasumisen uusiin ratkaisuihin.