Olet täällä

Blogi

Rauman Ensimmäisen Apteekin kotka on laskeutunut

Lähettänyt 10. toukokuu 2019 - 15:43 käyttäjä VMP-Interior

Rauman Ensimmäinen apteekki rakentuu parhaillaan kovaa vauhtia uusiin tiloihin Citymarketin yhteyteen. Jo kauan-kauan sitten oven päällä vartioinut kuuluisa kotka vuodelta 1918 on löytänyt jo uuden arvoisensa vartiointipaikan apteekin kassantaustalta. Upean kotkan lisäksi apteekin pitkää historiaa halutaan tuoda selkeästi esille muutoinkin ja tämä on vaikuttanut myös kalustesuunnitteluun jo heti alusta alkaen.

Kevätkompa: Mitä yhteistä on puusepällä, tuotantotalouden insinöörillä ja suunnittelijalla?

Lähettänyt 29. maaliskuu 2019 - 15:16 käyttäjä VMP-Interior

Äkkiseltään voisi ajatella, että otsikon ammateilla ei juurikaan löydy yhtäläisyyksiä. Yhdistelmä systemaattista tarkkuutta ja matemaattisuutta, visionääristä ja visuaalista luovaa ajattelutaitoa ja vielä tuotannollista kädentaitojen osaamista kuulostaa lähes mahdottomalta. Vaan eipäs olekaan! Siitä on todisteena työharjoittelua meillä parhaillaan suorittava Anniina Smith, jolta löytyy näin oivallinen yhdistelmä koulutustaustaa. 

Uutuusvaunut ensiesittelyssä Sairaanhoitajapäivillä

Lähettänyt 21. maaliskuu 2019 - 15:57 käyttäjä VMP-Interior

Taas parhaillaan messuillaan. Nyt kaksipäiväisesti 21.-22.3. Sairaanhoitajapäivillä Helsingin Messukeskuksessa. Kuhina osastolla on ollut kova, eikä ihme, sillä meillä on esittelyssä kerrassaan komea rivistö erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia hoito- ja lääkevaunuja. Tämän vuoden uutuusvaunumme ovat äärimmäisen taipuvaisia moneen käyttöön ja lisävarusteita löytyy reilusti. Uusissa ”perus”vaunuissamme väittäisimme kaiken olevan kohdillaan, myös hinnan. Nämä uudet hoitajan apuvälineet huokuvat tanskalaista muotoilua ja saksalaista korkeaa valmistuslaatua.

Robotiikka hyvinvoinnin edistäjänä, -ei pelkästään tulevaisuutta vaan jo tätä päivää!

Lähettänyt 12. maaliskuu 2019 - 14:13 käyttäjä VMP-Interior

Eilen Raumalla järjestettiin avoin ”Robotiikka hyvinvoinnin edistäjänä” -demotapahtuma. Aihepiiri koskettaa läheltä meitäkin, onhan meillä robotiikkaa ja älyä hyväksikäyttävä tuotesarja NEROHEALTH.

Tervetuloa Showroom-kierrokselle!

Lähettänyt 26. helmikuu 2019 - 14:55 käyttäjä Anonymous

Showroomiimme on rakennettu toimiva lääkehuone lääkejakelujärjestelmineen sekä pienoisapteekki.

Tällä videolla kierrellään sairaala- ja hoivakalusteiden näyttelyssä.

Tervetuloa videokierrokselle ja ihan paikanpäällekin kokemaan kalusteiden toiminnallisuutta!

Klikkaa itsesi Youtubeen tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=RE2ioHMDUqA

Sujuva lääkehuoltotyö vapauttaa aikaa potilaan kohtaamiseen ja varsinaiseen hoivatyöhön

Lähettänyt 12. helmikuu 2019 - 10:35 käyttäjä Anonymous

Kuuma puheenaihe; hoitotyön resurssit ja prosessit. VMP-interiorin suunnittelemat kalusteet ja laitteet hoitotyön ammattilaisille tähtäävät nimenomaan lääkehuoltotyön ja lääkejaon sujumiseen, jolloin hoitajilta jää enemmän aikaa tärkeimpään, eli potilaan kohtaamiseen ja varsinaiseen hoivatyöhön. Tutkitusti esim. NEROCARE-hoitovaunun/liikkuvan työpisteen arvioidaan säästävän reilusti turhia asekelia ja aikaa työpäivästä peräti 1 h 15 min.

Kevättä kohti uusilla tuotteilla ja uusilla kuvilla

Lähettänyt 6. helmikuu 2019 - 13:54 käyttäjä Anonymous

Uusia tuotteita ja jo toteutettuja kohteita kuvaillaan parhaillaan. Työn alla meillä on samanaikaisesti uudet nettisivut ja kevään Neliö-lehti. Suunnittelijallamme Samilla on kamera kulkenut matkassa mukana ja välillä toimiston neuvotteluhuonekin toimittaa tuotekuvausstudion virkaa. Uusia ideoita nähdään kuvissa piakkoin! Kevään korvalla tulossa lisää sekä apteekki- että sairaalapuolen uutuuksia!

Sivut